“Tunes and Roses” al Jamboree. Barcelona, 21/5/15.

Tunes and Roses, Nou cicle de concerts al Jamboree

Ara fa una setmana del pas de Xavier Baró pel Jamboree de Barcelona, dins el cicle “Tunes & Roses” que al llarg dels darrers mesos ha presentat a la ciutat una sèrie autors internacionals que rarament tenim el privilegi de veure aquí i tan de prop: Robyn Hitchcok, Sean Rowe, Sid Griffin, Elliott Murphy… Una tria d’artistes feta amb criteri independent, una “programació d’autor”, podriem dir, que signa el periodista musical Pere Pons, l’artífex de tot plegat, Des d’aquí volem donar-li les gràcies i l’enhorabona. Esperem que aquesta sigui només la primera de moltes futures edicions.

I també, de forma molt especial, donem les gràcies als excepcionals músics que al costat de Xavier Baró ens van regalar un concert aclaparador: Josep Maria Ribelles (arpa), Heura Gaya (gralla, veu, percussió) Víctor Verdú (piano, teclats). Us deixem amb algunes imatges del “making off” d’aquells dies intensos.

Presentació del Tunes and RosesAssajos pel Jamboree: Xavier Baró amb Heura Gaya, JM Ribelles, Víctor Verdú.Assajos per Jamboree: Xavier Baró amb Heura Gaya, JM Ribelles, Víctor Verdú.Pere Pons, l'artífex del Tunes and Roses!xb_jamboree2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: