“Tunes and Roses” al Jamboree. Barcelona, 21/5/15.

Tunes and Roses, Nou cicle de concerts al Jamboree

Ara fa una setmana del pas de Xavier Baró pel Jamboree de Barcelona, dins el cicle “Tunes & Roses” que al llarg dels darrers mesos ha presentat a la ciutat una sèrie autors internacionals que rarament tenim el privilegi de veure aquí i tan de prop: Robyn Hitchcok, Sean Rowe, Sid Griffin, Elliott Murphy… Una tria d’artistes feta amb criteri independent, una “programació d’autor”, podriem dir, que signa el periodista musical Pere Pons, l’artífex de tot plegat, Des d’aquí volem donar-li les gràcies i l’enhorabona. Esperem que aquesta sigui només la primera de moltes futures edicions.

I també, de forma molt especial, donem les gràcies als excepcionals músics que al costat de Xavier Baró ens van regalar un concert aclaparador: Josep Maria Ribelles (arpa), Heura Gaya (gralla, veu, percussió) Víctor Verdú (piano, teclats). Us deixem amb algunes imatges del “making off” d’aquells dies intensos.

Presentació del Tunes and RosesAssajos pel Jamboree: Xavier Baró amb Heura Gaya, JM Ribelles, Víctor Verdú.Assajos per Jamboree: Xavier Baró amb Heura Gaya, JM Ribelles, Víctor Verdú.Pere Pons, l'artífex del Tunes and Roses!xb_jamboree2

Anuncis

POESIA I MÚSICA, EL MILLOR DELS REGALS. AQUESTA DIADA, ACONSEGUEIX DOS OBRES IMPRESCINDIBLES DE XAVIER BARÓ.

El millor regal per aquesta diada, poesia i música tot en un pack: dues obres mestres de XAVIER BARÓ, que t’oferim des d’avui i només al llarg d’una setmana a un preu molt especial, per a cel.lebrar de la millor forma aquest Sant Jordi 2015.

ALLAU D’ESTRELLES SOLITÀRIES, Premi Enderrock de la Crítica 2015 al Millor disc Folk en català de l’any;

LA MÀGICA OLIVERA, Nominat per Rockdelux com un dels 100 millors discs dels darrers 30 anys.

Aconsegueix el teu pack a la Botiga de la nostra web. Preu: 20 € (IVA inclòs i enviament gratuït. Oferta vàlida del 23 al 30 d’abril.)

Allau-Olivera_StJordi2015

PREMI ENDERROCK DE LA CRÍTICA AL MILLOR DISC FOLK, PER ‘ALLAU D’ESTRELLES SOLITÀRIES I XAVIER BARÓ.

El nou disc de Xavier Baró, “Allau d’estrelles solitàries”, acaba de rebre l’enormement merescut reconeixement de la crítica que, a través dels Premis Enderrock 2015, ha decidit atorgar-li el Premi al Millor disc Folk de l’any, cantat en català. I aquest és el moment en que Xavier Baró recollia el seu premi, al preciós Teatre Municipal de Girona engalanat de catifa roja per a l’ocasió. Un premi que només serà complet quan a cada nou concert d’aquesta Gira 2015 molts més de vosaltres ens hi volgueu acompanyar.Felicitats i un Allau d’èxits, Xavier. Gràcies a tot l’equip #Enderrock.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

%d bloggers like this: